Η Φιλοσοφία Μας

Από την έναρξη λειτουργίας μας το Σεπτέμβριο του 1991 μέχρι και σήμερα

παρουσιάζουμε  ένα νέο μοντέλο εκπαίδευσης με προγράμματα σπουδών ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και προσφέρουμε στους μαθητές μας

Η Μέθοδος Διδασκαλίας μας επικεντρώνεται :

  • Στην ΠΟΛΥΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΉ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του μαθήματος έτσι ώστε να απευθύνεται σε όλους τους τύπους μάθησης – ΟΠΤΙΚΟΙ , ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΙ, ΚΙΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ και να ευνοούνται ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕς με αποτέλεσμα να ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΙ!
  • Στην ενεργοποίηση και των δύο ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΩΝ του ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ κατά τη διάρκεια του μαθήματος με ειδικές τεχνικές διδασκαλίας και δραστηριότητες με ΜΟΥΣΙΚΗ,ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ και ΧΑΛΑΡΩΣΗ.
  • Στην αξία της ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (EQ)και τη συμβολή της στη εξέλιξη και ανάπτυξη της ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (IQ) : Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι έχουν ανοιχτό δρόμο για να γίνουν ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ!!!
  • Στη ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ και την ενδυνάμωση της ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ  των παιδιών μας καθώς είναι πλέον γνωστό πως ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  • Στα πιο εξελιγμένα μέσα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ για την εκπαίδευση : Οι καλύτεροι ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ στην υπηρεσία της μάθησης! Επίσης Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Χρήση ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ Και Ειδικού συστήματος  διαγωνισμάτων με τηλεκοντρόλ για  εξοικείωση  με τις γραπτές εξετάσεις.
  • Σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ που επικεντρώνουν στις ανάγκες του κάθε παιδιού χωριστά όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.
  • Σε ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ για μαθητές και γονείς για να μάθουμε ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Δημιουργήσαμε ένα σχολείο – Οικογένεια στην οποία τα παιδιά μας ανήκουν από την πρώτη στιγμή που εγγράφονται στα σχολεία μας και στην οποία στη συνέχεια θα ανήκουν σε όλη τους τη ζωή. Κατά την διάρκεια των σπουδών τους , πέρα από τις γνώσεις που αποκτούν στις Ξένες Γλώσσες, έχουν συνεχή συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα Ψυχολογίας, μαθαίνουν να σκέφτονται και να ζουν με ποιότητα και βιώνουν εμπειρίες που τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή με τη μορφή γλυκών αναμνήσεων.

Αλλά και μετά το τέλος των σπουδών, διατηρείται η επικοινωνία μας μέσα από προσκλήσεις για να γιορτάσουμε μαζί κάποιες μεγάλες στιγμές, να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα επανάληψης ή ακόμα και για να βοηθήσουμε στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν προταθεί από το σχολείο μας για διάφορες θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς αλλά και δεκάδες εκείνοι που εργάζονται κατά καιρούς στο χώρο των σχολείων μας ως καθηγητές, γραμματείς, υπεύθυνοι υπολογιστών, προγραμματιστές κλπ.

AST e-Class Platform

Κάνουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ με τη νέα πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης η οποία προσφέρει υπηρεσίες ανταλλαγής αρχείων και ασκήσεων, πλήρη ενημέρωση γονέων και μαθητών καθώς και ένα σύστημα βαθμολόγησης που καλύπτει όλο το πρόγραμμα σπουδών.

Σύνδεση...

Oxford Dictionary