Η Φιλοσοφία Μας

Από την έναρξη λειτουργίας μας το Σεπτέμβριο του 1991 μέχρι και σήμερα

παρουσιάζουμε  ένα νέο μοντέλο εκπαίδευσης με προγράμματα σπουδών ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και προσφέρουμε στους μαθητές μας


Η Μέθοδος Διδασκαλίας μας επικεντρώνεται :

  • Στην ΠΟΛΥΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΉ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του μαθήματος έτσι ώστε να απευθύνεται σε όλους τους τύπους μάθησης – ΟΠΤΙΚΟΙ , ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΙ, ΚΙΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ και να ευνοούνται ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕς με αποτέλεσμα να ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΙ!
  • Στην ενεργοποίηση και των δύο ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΩΝ του ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ κατά τη διάρκεια του μαθήματος με ειδικές τεχνικές διδασκαλίας και δραστηριότητες με ΜΟΥΣΙΚΗ,ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ και ΧΑΛΑΡΩΣΗ.
  • Στην αξία της ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (EQ)και τη συμβολή της στη εξέλιξη και ανάπτυξη της ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (IQ) : Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι έχουν ανοιχτό δρόμο για να γίνουν ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ!!!

ENTER AST i-Polis

Σχολή Υπολογιστών

ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ

AST e-Class Platform

Κάνουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ με τη νέα πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης η οποία προσφέρει υπηρεσίες ανταλλαγής αρχείων και ασκήσεων, πλήρη ενημέρωση γονέων και μαθητών καθώς και ένα σύστημα βαθμολόγησης που καλύπτει όλο το πρόγραμμα σπουδών.

Σύνδεση...

Oxford Dictionary